Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
Taarten, Gebak, Cupcakes Zakelijke Klanten

De beste bakkers maken speciaal voor zakelijke klanten taarten, gebak, cupcakes met logo’s.

Erg goed geschikt voor een presentatie, een vergadering of het bedanken van zakenrelaties.
Heb je een zakelijke aangelegenheid waarvoor je taart of gebak wilt bestellen en laten bezorgen?
De mooiste en heerlijke zoetigheden kunnen in de meeste gevallen gepersonaliseerd worden met uw foto, logo en of tekst.
Voeg bijvoorbeeld een mooie foto of de naam van de gasten toe, of kies voor een kenmerkend woord dat de organisatie of het project waar zo hard aan gewerkt is.

U heeft een bedrijf en zoekt een passend geschenk voor een relatie. Of u heeft een meeting en wil graag een exclusief gebakje presenteren met uw eigen logo erop. 

Met het mooiste en lekkerste  assortiment van gebak, taarten, vlaaien, petit fours, bonbons, cupcakes hartige heerlijkheden en chocoladewerk is er voor ieder wat wils

Bestelling bezorgen op elke locatie in Nederland en Benelux!

 

Geef eens gebak cadeau. Bekijk het zakelijke assortiment en bestel direct! Taarten met foto of logo. Bezorging in heel NL

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor je zakelijke klanten of relaties? Denk dan eens aan onze heerlijke taarten, gebakjes en cupcakes!

Onze lekkernijen (partners) zijn niet alleen lekker en van de beste kwaliteit, maar ook prachtig om te zien. We besteden veel aandacht aan het decoreren van onze taarten en gebakjes, zodat ze er net zo goed uitzien als ze smaken. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap op de taart laten zetten om je cadeau nog specialer te maken.

We (partners)hebben verschillende opties beschikbaar voor zakelijke klanten, zoals het toevoegen van je eigen bedrijfslogo op de taarten of het personaliseren van de verpakking. Ook kunnen we grotere bestellingen aan en leveren op locatie.

Onze taarten, gebakjes en cupcakes zijn geschikt voor elke gelegenheid, zoals jubilea, bedrijfsfeesten, kerstvieringen en nog veel meer. En met onze brede selectie aan smaken en designs, zit er altijd wel iets tussen dat past bij jouw bedrijf en klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. We helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor jouw zakelijke relaties!