Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
“De ultieme Pokemon verjaardagstaart”

“De ultieme Pokemon verjaardagstaart”

“Vang ze allemaal op een taart: de Pokemon kindertaart”

1. Smaken

De Pokemon taart is beschikbaar in een aantal populaire smaken, zoals chocolade, vanille en aardbei. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van smaken voor een extra smaakbeleving.

2. Decoratie

De taart is voorzien van het bekende Pokémon logo en is versierd met eetbare confetti in de kleuren van de verschillende Pokémon personages. De taart kan ook worden voorzien van de naam, leeftijd en foto van de jarige, waardoor de taart een persoonlijke touch krijgt.

3. Bestellen

De Pokemon taart is te bestellen bij speciale bakkers die gespecialiseerd zijn in kinderslagroomtaarten. Het is aan te raden om tijdig te bestellen zodat de bakker voldoende tijd heeft om de taart te maken en te versieren. Je kunt de taart ook laten bezorgen op de gewenste locatie.

4. Bonus

Bij aankoop van de Pokemon taart ontvang je gratis een setje kaarsjes om het taartmoment compleet te maken. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het aanschaffen van kaarsjes en kun je direct genieten van de taart.

De Pokémon taart is de ultieme traktatie voor echte fans. Met de unieke decoratie, persoonlijke touch en gratis kaarsjes, is deze taart de perfecte keuze voor een kinderfeestje of verjaardag. Bestel nu en verras de jarige met deze heerlijke taart.

Copyright: Pokemon Kindertaarten

 

De ultieme Pokemon Kindertaart

Vier een onvergetelijk kinderfeestje of verjaardag met de ultieme Pokemon Kindertaart. Versierd met het bekende Pokemon logo en eetbare confetti in de kleuren van de verschillende Pokemon personages. Maak de taart persoonlijk met de naam, leeftijd en foto van de jarige. Bij aankoop ontvang je gratis een setje kaarsjes. Bestel nu en verras de jarige met deze heerlijke en unieke taart.

Bestel nu bij Pokemon Kindertaarten