Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
Populairste trends in creatieve taarten

Populairste trends in creatieve taarten

Taarten zijn niet alleen lekker om te eten, maar ze kunnen ook dienen als een kunstwerk op zichzelf. Creatieve bakkers over de hele wereld maken taarten die er niet alleen heerlijk uitzien, maar die ook prachtig zijn om naar te kijken.

Een van de populairste trends in creatieve taarten zijn taarten in de vorm van andere voorwerpen of figuren. Dit kan gaan van een taart in de vorm van een stapel boeken tot een taart in de vorm van een huis, en alles daartussenin. Deze taarten zijn vaak gemaakt met behulp van marsepein of fondant, en zijn vaak gedetailleerde miniaturen van het voorwerp of de figuur die ze nadoen.

Een andere trend in creatieve taarten is het gebruik van opvallende kleuren en decoraties. Sommige taarten zijn bedekt met glinsterende sprinkles of hebben opvallende kleurrijke bloemen erop. Andere taarten zijn gemaakt met marmerpatronen of gebruiken interessante vormen en structuren om ze op te leuken.

Creatieve taarten zijn ook een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke verjaardagstaart.

Top 10 populairste trends in creatieve taarten

  1. Taarten in de vorm van andere voorwerpen of figuren – Dit kan gaan van een taart in de vorm van een stapel boeken tot een taart in de vorm van een huis, en alles daartussenin.
  2. Opvallende kleuren en decoraties – Sommige taarten zijn bedekt met glinsterende sprinkles of hebben opvallende kleurrijke bloemen erop.
  3. Marmerpatronen – Taarten met marmerpatronen zijn momenteel erg populair.
  4. Interessante vormen en structuren – Sommige taarten gebruiken interessante vormen en structuren om ze op te leuken.
  5. Geometrische vormen – Taarten met geometrische vormen en patroontjes zijn een populaire trend.
  6. Omgekeerde taarten – Omgekeerde taarten, waarbij de vulling aan de bovenkant van de taart zit in plaats van aan de onderkant, zijn momenteel erg populair.
  7. Nude cakes – “Nude cakes”, of taarten die niet helemaal zijn bedekt met frosting, zijn een populaire trend.
  8. Watercolor cakes – Taarten met waterverfeffecten zijn een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar iets unieks.
  9. Taarten met fruit – Fruit op taarten is altijd populair, en momenteel zijn taarten met fruitarrangementen in opvallende vormen en patroontjes erg populair.
  10. Gedetailleerde bloemarrangementen – Taarten met gedetailleerde bloemarrangementen zijn momenteel erg populair.