Frambozen Cakjes met stukjes appel
Deze frambozen cakejes zijn het lekkerst als ze net uit de oven komen.
Je kunt ze serveren bij de brunch of een high tea. Ze zijn heerlijk zacht van smaak en de appel combineert fantastisch met de framboos, En natuurlijk is dit weer een heel makkelijk cake receptje
Ps, Onderstaand recept is voor 12 cakejes.
Benodigdheden
Muffinbakplaat, ingevet
IJslepel
Beslagkom
Garde
Ingrediënten
3 eieren
250 ml zure room
220 gram fijne kristalsuiker
1 appel, in blokjes
200 gram bloem?
1,5 tl bakpoeder
1 tl kaneel
2 tl citroenrasp
150 gram frambozen
Poedersuiker
Bereiden
Verwarm de oven even voor op 180 graden. Roer de eieren, room, suiker, citroenrasp en appel in een kom door elkaar.
Zeef de bloem, het bakpoeder en de kaneel erboven en schep alles om. Schep het beslag met een ijslepel in de ingevette holtes van een muffin bakplaat. Verdeel de framboosjes over de cakejes (2 of 3 per cake). Strooi er een beetje suiker overheen en bak de cakejes in 30 tot 40 minuten gaar in de oven. (Laat de cakejes iets afkoelen voor je ze bestrooit met poedersuiker)
Eet smakelijk!