Regenboog petit fours bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Regenboog petit fours

Wij zijn erg trots om de regenboog petit fours aan je voor te stellen! Naast de vrolijke kleuren van het gebakje, maakt de smaak je ook vrolijk. Wij van BestelTaart kunnen uiteraard niet achterblijven en hebben dan ook deze heerlijke regenboog petit fours ontworpen. Neem een hapje van het gebakje en laat je verrassen door de vrolijke kleuren en smaak.

De gebakjes zijn gemaakt van de lekkerste luchtigste cake, wat vanille crème en gedoopt in de vanille.

Te bestellen per 12 stuks, 16 stuks, 20 stuks, 25 stuks en zelfs voor de nog grotere gezelschappen ook per 30 en 40 stuks.

Ingrediënten +

suiker, water, EI(EI), Plantaardig Vet(palm, kokos), roomboter(MELK,MELK), TARWEbloem, lactose(MELK,MELK), Noten(AMANDELEN (3%)), weipoeder(MELK,MELK), TARWEzetmeel, Plantaardige Olie(raapzaad), Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Geheel Gehard Plantaardige Vet(kokos, palm), dextrose, emulgatoren(E472b, E492, E477, e322(SOJA,SOJA), E475, E471), glucosestroop, Rijsmiddelen(E450, E500), suikerstroop, MELKpoeder (magere)(MELK), invertsuikerstroop, Geleermiddel(E516, E450, E339), Aroma(aroma), conserveermiddelen(E202), invertase, Kleurstof(E160a), Natuurlijk Aroma(vanille), stabilisatoren(E420), Verdikkingsmiddelen(E401, E415), zout, Zuurteregelaar(E330)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Ei
  • Amandelen
  • Gluten
  • Tarwe
  • Soja
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat de Stonewall-rellen jaarlijks in een andere stad herdacht worden tijdens Roze Zaterdag?