Mango Fresh Layer Cake bestellen

Dit product is helaas niet meer te bestellen.

Het is op dit moment helaas niet (meer) mogelijk om dit product te bestellen. Probeer het later nog eens of neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden.

Mango Fresh Layer Cake

De Mango Fresh Layer Cake is zoals de naam al zegt een frisse layer cake met mango smaak. De cake heeft een heerlijke lemon smaak en is gevuld met een bavarois van yoghurt, slagroom en stukjes mango. En of dat nog niet Fresh genoeg is, hebben we voor de afwerking ook deze bavaroise gebruikt met daarop schijfjes verse mango. Bestel deze heerlijk fris en fruitige taart vandaag nog.

Ingrediënten +

suiker, room, mango, TARWEbloem, MELK, EI, plantaardige olie (gehard), EIpoeder, zetmeel (gemodificeerd), water, citroenschil, glucosestroop, melk (magere), eigeel, gelatine, invertsuikerstroop, aardappelzetmeel (gemodificeerd), saffloer (concentraat), citroensap (concentraat), MELKpoeder (magere), TARWEgluten, EIgeel (gedroogd), zout, EI-EIwit (gedroogd), Plantaardige Olie(plantaardige olie, raapzaad), vruchten(citroen), emulgatoren(E477, E471, E433), Gemodificeerd Zetmeel(E1442), Plantaardig Vet(palm, kokos), Kleurstof(E141, E100, E160a), Zuurteregelaar(E331, E330), conserveermiddelen(E202), voedingszuur(E330), Rijsmiddelen(E501, E450), Verdikkingsmiddelen(E440), Aroma(aroma, mengsel), stabilisatoren(E407)

Allergenen +

Dit product bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Ei
  • Gluten
  • Tarwe
Dit product wordt gemaakt in een bedrijf waar ook noten worden verwerkt.

Wist je dat mango enzymen bevat die eiwitten afbreken? Daarom moet mango eerst geblancheerd worden voordat het met zuivelproducten of gelatine gebruikt kan worden, van het blancheren worden deze enzymen namelijk inactief.

Reviews

Mango Fresh Layer Cake Reviews

3 reviews

4.67/5 sterren

Sarah Oldenmenger
4 jaar geleden
4/5 sterren 14 personen
De taart ziet er mooi uit. In plaats van mango op de bovenkant was er appel op. Vond ik niet heel erg. De smaak was goed. Erg lekker, maar niet zo spectaculair lekker als de andere taart (oreo) die ik had besteld. Al met al heel tevreden!
Elsa
4 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
een luchtige en lekkere taart
Ronald
4 jaar geleden
5/5 sterren 14 personen
Heerlijke taarten; zeker een aanrader!