Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
Dudok Taart

Dudok Taart Bestellen Online – De lekkerste appeltaart

Dudo taart bestellen Dudok Perentaart met hazelnoten

Tip -de lekkerste appeltaart van Nederland komt uit de bakkerij van Dudok Patisserie. Naast appeltaart verkopen ze een breed assortiment taarten, zoals chocoladetruffeltaart, wortelnotentaart en citroenmeringuetaart, muffins, cookies en scones .

Dudok Patisserie is ontstaan in Dudok Rotterdam maar zitten tegenwoordig ook al in een aantal andere steden zoals Amsterdam.

Wil je een heerlijke Dudok taart online bestellen en thuis laten bezorgen?

 

Appeltaart "Dudok"

Appeltaart "Dudok"

32.95

Appeltaart "Dudok"

Cheesecake "Dudok"

Cheesecake "Dudok"

32.95

Cheesecake "Dudok"

Hazelnoot Cremetaart "Dudok"

Hazelnoot Cremetaart "Dudok"

32.95

Hazelnoot Cremetaart "Dudok"

Red Velvettaart "Dudok"

Red Velvettaart "Dudok"

34.95

Red Velvettaart "Dudok"

Een rijk gevulde taart van bijna 3 kilogram – dudok appeltaart bezorgen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg..rest van Nederland!

Op zoek naar een zacht-smeuige chocoladetaart, afgewerkt met een romige ganache. Niet alleen voor chocoholics een must! of de beroemdste appeltaart van Rotterdam en ver daarbuiten! Dat is een op ambachtelijke wijze bereide taart met verse appels, rozijnen en kaneel, afgedekt met een heerlijke kruimellaag. Een rijk gevulde taart van bijna 3 kilogram. Lees verder voor hoeveel personen dudok taart te bestellen

 

Onze partner Taarenwinkel werkt sinds een aantal jaren samen met veel plezier samen met bakkerij Dudok -dudokpatisserie, de Dudok Patisserie Winkel uit Rotterdam. Ze zijn preferred supplier voor het online bestellen en bezorgen van Dudok taarten door heel Nederland.! Naast Dudok appeltaart verkopen ze ook een breed assortiment andere taarten, zoals chocoladetruffeltaart, wortelnotentaart en citroenmerengue taart, muffins, cookies en scones komen ook uit de  Dudok Patisserie.