Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
“De nieuwste taarttrends voor bruiloften”
“De nieuwste taarttrends voor bruiloften”

“De nieuwste taarttrends voor bruiloften”

 

De nieuwste taart trends voor bruiloften

Een bruiloft is een belangrijk moment in het leven van een paar, en de taart is vaak een van de hoogtepunten van de bruiloft. Maar welke taart trends zijn populair voor bruiloften in het huidige tijdsbeeld? In dit blog geven we je een overzicht van de nieuwste taart trends voor bruiloften.

1. Naked cakes

Naked cakes, ook wel ‘naakte taarten’ genoemd, zijn taarten zonder glazuur of fondant. Hierdoor is de binnenkant van de taart zichtbaar, wat een uniek en natuurlijk effect geeft. Deze taarten zijn vaak versierd met verse vruchten, bloemen of kruiden.

2. Geometrische vormen

Geometrische vormen zijn populair in allerlei aspecten van de bruiloft, en dat geldt ook voor taarten. Denk aan taarten in de vorm van een driehoek, vierkant of hexagon. Deze vormen zorgen voor een moderne en strakke look.

3. Verschillende lagen

Een taart met verschillende lagen, zoals een rolstaart of een taart met verschillende kleuren, zorgt voor een speels en opvallend effect. Dit is een leuke manier om kleur in je bruiloft te brengen.

4. Suikerbloemen

Suikerbloemen zijn een klassieker in de taartdecoratie, maar ze blijven populair. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en soorten en kunnen worden gebruikt om een taart een romantische en natuurlijke uitstraling te geven.

Dit waren een aantal van de nieuwste taarttrends voor bruiloften. Of je nu kiest voor een naked cake, geometrische vormen, verschillende lagen of suikerbloemen, belangrijk is dat de taart aansluit bij de stijl en smaak van jouw bruiloft.

Copyright: Verjaardagstaarten Bestellen