Contact us

Verjaardagstaarten Bestellen - Vandaag besteld, Morgen in Huis
Dinosaurus Taart Bezorgen

Dinosaurus Taart Bezorgen

44.95

SKU c07d27cdbf69
Category

Beschrijving

Dinosaurus Taart Bezorgen

Bekijk actie: Dinosaurus Taart 

Deze Dinosaurus taart is de perfecte kindertaart voor de Dino fans! De taart heeft een vulling van gele room/slagroom en is heeft een heerlijke crème randje.

Bezorging: 1 werkdag

Dinosaurus Taart Bestellen Online Nr 1

Ben jij op zoek naar een stoere verjaardagstaart voor jouw dino-fan? Dan is deze Dinosaurus Taart de perfecte keuze! Deze taart neemt de jarige en zijn of haar gasten mee op een reis terug in de tijd, naar het tijdperk van de dinosaurussen. De taart bestaat uit lagen luchtige cake en heeft een heerlijke vulling van gele room en slagroom.

Maar dat is nog niet alles! De decoratie van onze Dinosaurus Taart bestaat uit kunststof dino’s, die je na het eten van de taart kunt hergebruiken. Zo heeft jouw kind een blijvende herinnering aan deze speciale verjaardagstaart. En natuurlijk zijn de snoepjes bovenop de taart erg lekker, zodat alle gasten kunnen genieten van deze heerlijke dino-taart.

De Dinosaurus Taart is beschikbaar voor 10 personen, 16 personen en 20 personen en wordt gekoeld bij je thuis afgeleverd. Bestel nu (via partner) en maak de verjaardag van jouw kleine dino-fan compleet met deze spectaculaire taart!

Taart Bezorgen dezelfde dag!